LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

15
feb

Kennis & Netwerk Plaza / Alg. Ledenvergadering

Locatie: PostNL - Den Haag

Op donderdagmiddag 15 februari a.s. vindt de eerste Kennis & Netwerk Plaza bijeenkomst van 2018 plaats. Deze bijeenkomst zal in de vorm van een co-creatieve sessie plaatsvinden op het Hoofdkantoor van PostNL in Den Haag.

Omdat iedereen het spijtig vond dat we de bijeenkomst van juni vorig jaar helaas moesten annuleren, komt het thema in de herhaling, te weten:

NIET TERUGKIJKEN MAAR VOORAL VOORUITKIJKEN

Verbinden door persoonlijk contact in een digitale markt 

Traditioneel vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) voorafgaand plaats aan de eerste Kennis & Netwerk Plaza bijeenkomst van het jaar. De leden ontvangen eind januari de uitnodiging en agenda voor dit programmaonderdeel.

Hier kun je het hele programma van de K&N Plaza lezen en je tevens voor deze middag aanmelden.

Zoals we gewend zijn, zal dit weer een uitstekende gelegenheid zijn om met elkaar te netwerken en kennis op te doen.Ben je verhinderd? Laat je dan door een collega vervangen!

We zien graag velen van julli op 15 februari a.s.!

=================

Ben je geen lid maar wil je graag deze middag aanwezig zijn? Potentiële leden worden ook in de gelegenheid gesteld om deze middag bij te wonen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van de VGP (info@vgpnl.nl of via 06 53 902 920).