LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

20
dec

Marcel Winkelman blijft als CEO van Pondres, CFO Jeroen Beckers vertrekt

Eind 2016 is Marcel Winkelman aangetreden als CEO van Pondres. Hij verving daarbij Jeroen Beckers, die als CFO en aandeelhouder is aangebleven. Om de bestuurlijke continuïteit te borgen en om de nieuwe strategie te realiseren, heeft Marcel besloten zich voor langere tijd aan Pondres te verbinden als CEO en aandeelhouder. Voor Jeroen Beckers, de huidige CFO, is dit daardoor het geschikte moment om afscheid te nemen, in de wetenschap dat hij Pondres in goede handen achterlaat.

Na vele mooie jaren bij Pondres heeft Jeroen Beckers besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Jeroen: “Een jaar na de overdracht aan Marcel Winkelman is dit het juiste moment. Het leiderschap dat Marcel in 2017 reeds heeft getoond, de resultaten over 2017 en de juiste strategie maken dat ik nu met een gerust gevoel kan vertrekken.” Jeroen gaat voor nieuwe uitdagingen in 2018, naast zijn functie als General Manager bij IPN Global.

jeroen-beckers-vierkant-150x150.jpg

De komende maanden wordt de nieuwe strategie van Pondres geïmplementeerd. Marcel Winkelman: “Ik ben het afgelopen jaar onder de indruk geraakt van de oplossingen die we voor onze relaties realiseren. Pondres heeft een grote ontwikkelpotentie in het snel veranderende communicatielandschap. Het wordt tijd dat we dit meer naar buiten toe uitdragen! Zodat we onze relaties nog beter kunnen ondersteunen bij de realisatie van hun communicatiedoelen.”

marcel-winkelman-vierkant-150x150.jpg

Bron: Pondres