LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

23
jan

Pakketbezorger DPD Nederland bezorgt in Eindhoven per fiets

Pakketbezorgingsnetwerk DPD Nederland gaat in samenwerking met Fietskoeriers.nl ook pakketten op de fiets bezorgen. De dienst is vooralsnog alleen in Eindhoven beschikbaar, maar uitbreiding naar de rest van Nederland staat in het vooruitzicht.

Volgens DPD Nederland is de bezorging per fiets een duurzame vorm van bezorging en bij uitstek geschikt voor de slimme belevering van steden. Ook bij files kunnen fietskoeriers pakketten snel leveren. Fietskoeriers.nl is nu actief in vier gebieden in Eindhoven, waar de koeriers gebruikmaken van elektrische vrachtfietsen en elektrische auto’s.

“Elke dag stellen we alles in het werk om pakketten snel en naar wens van de klant te bezorgen. De samenwerking met Fietskoeriers.nl stelt ons in staat om het leven in een stad aangenamer te maken en gelijktijdig onze verplichting tegenover het milieu te respecteren. Het is weer een mooie stap naar duurzame, CO2-neutrale bezorging aan onze klanten”, zegt Eric Dietz, CEO van DPD Nederland, in een persbericht.

Volgens Colette van Boxtel, commercieel directeur van Fietskoeriers.nl, past de samenwerking met DPD Nederland in de strategie van Fietskoeriers.nl om de last mile te verzorgen. “Zie ons als hét white label van de last mile. Wij bezorgen voor iedereen. Zo krijg je fossiele voertuigen de stad uit en maak je de stad leefbaarder. En hoe mooi is het dat wij bijdragen aan de duurzame doelen van een internationale partij als DPD?”

Onlangs sloeg ook Wehkamp de handen ineen met Fietskoeriers.nl en DHL. Zowel koeriers van DHL als van Fietskoeriers.nl gaan verschillende pakketjes van Wehkamp met de fiets bezorgen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Arnhem, Deventer, Hilversum, Hengelo, Eindhoven, Groningen, Tilburg en Zwolle. Het is de bedoeling om het aantal steden de komende tijd uit te breiden.

Bron: Fietskoeriers.nl