LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

13
feb

PostNL start boodschappendienst Stockon

De pilot die PostNL vorig jaar startte met zijn online bezorgdienst Stockit, kent nu een vervolg: Stockon. Met de dienst ontvangen consumenten iedere twee weken de boodschappen die ze het meest nodig hebben.

Pakketbezorger PostNL, die de start-up mede financiert, bezorgt de boodschappen. Stockit werd vorig jaar als eigen online supermarktdienst van PostNL gepresenteerd. Destijds betrof het een pilot, die nu dus verder gaat als Stockon. Stefan Bosman, voormalig ceo van Zoover, is als investeerder betrokken bij de start-up.

Stockon is de eerste bezorgdienst die boodschappen in heel Nederland levert. Het principe van de boodschappendienst is nagenoeg hetzelfde als de pilot. Consumenten die vaak dezelfde boodschappen kopen, kunnen in de mobiele applicatie van Stockon uit de, nu nog, tweeduizend producten een lijst samenstellen. Deze boodschappenlijst krijgen ze iedere twee weken geleverd. Tussendoor is het mogelijk de lijst aan te passen. Op dit moment bestaat het assortiment uit houdbare producten. Zuivel, groente en fruit zullen gebruikers dus nog niet vinden.

Lees hele artikel hier.

Bron: Emerce