LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

29
aug

Brits postbedrijf start pilot

Nadat PostNL medio augustus aankondigde vele brievenbussen in Nederland te zullen gaan verwijderen, aarzelde Royal Mail geen moment om hier handig op in te spelen.

Per 8 september a.s. zullen duizenden brievenbussen door PostNL weggehaald worden omdat er minder brieven verstuurd worden in Nederland. Royal Mail is ervan overtuigd hiervoor een klantvriendelijke en lucratieve oplossing gevonden te hebben. Het Britse postbedrijf, gespecialiseerd in post- en koeriersdiensten, komt graag naar haar klanten toe en speelt continu in op de behoefte die er is bij haar doelgroepen. De stap om een brief of pakket te versturen dient zo laagdrempelig mogelijk te worden voor de Nederlandse consument. Dit is één van de Europese ambities van het kapitaalkrachtige Royal Mail.

Daarom zal Royal Mail begin september in enkele dorpen en steden in Nederland, die een goede afspiegeling van de bevolking vormen, een pilot starten om te kijken of hun ideeën in de smaak vallen.

De Kwakel mag zich één van de gelukkigen noemen en daarom zal er vanaf dinsdag 4 september op elke werkdag een rode postwagen door het dorp gaan rijden om de brieven en pakketten bij de bewoners thuis op te halen.

Inwoners van De Kwakel kunnen hun brief en/of pakket die ze willen versturen, gratis aanmelden d.m.v. een Whatsapp of sms-bericht naar het volgende telefoonnummer: 06 10 10 00 00. Nadat de aanmelding is gedaan zal de rode postwagen, die bestuurd wordt door Pieter Post, binnen een uur bij u op de stoep staan.

Naast de ophaaldienst plaatst de Britse multinational op de locaties waar PostNL haar brievenbussen weghaalt, nieuwe postbussen, waaronder in De Kuil. Royal Mail wil hiermee altijd voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook voor bejaarden en mindervaliden. Royal Mail heeft hierbij een doelsteling bepaald dat er maandelijks 1.000 brieven of pakketten door hen opgehaald dienen te worden in De Kwakel.

Bron: De Nieuwe Meerbode


Gerelateerde artikelen