LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

04
jun

PostNL: stel uw vragen aan Verhagen

Herna Verhagen, CEO PostNL, is op 11 juni om 20.00 uur de hoofdgast van het webinar ‘In de Boardroom’. U kunt de uitzending live volgen, maar ook zelf meedoen.

Als u zelf eens wilt vragen aan Herna Verhagen hoe ze denkt over de recente koerscrash van PostNL: hier is uw kans. Op 11 juni a.s. is de CEO van PostNL te gast in het live-webinar ‘In de Boardroom’ van Euronext. IEX’ Nico Inberg zal samen met presentator Jim Tehupuring het wel en wee van PostNL bespreken met Verhagen, maar kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en ook direct vragen stellen aan de CEO.

Het aandeel PostNL ligt, op zijn zachtst gezegd, niet heel lekker en PostNL kijkt aan tegen een structureel afkalvende markt voor brievenpost. Overname van Sandd en omzet- en winstgroei bij de pakjes moeten verlichting brengen.

Eerder al gaf PostNL-CFO Pim Berendsen in een interview met IEX tekst en uitleg over de strategie van PostNL en op 11 juni zal CEO Verhagen zelf ingaan op de jongste ontwikkelingen rondom het bedrijf en de koers van het aandeel.

In 60 minuten komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

Belangrijke ontwikkelingen in de pakkettenmarkt;
Volumegroei, winstgevendheid en vrije kasstroom;
Overname Sandd;
Het aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen.

Ga naar de site van iex om u aan te melden.

Bron: iex.nl