LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

23
jan

Duizenden Sandd-postbezorgers aan de slag bij PostNL

Duizenden Sandd-postbezorgers hebben aangegeven per 1 februari aan de slag te willen gaan bij PostNL, ondanks geluiden dat veel bezorgers zich niet kunnen vinden in de arbeidsvoorwaarden.

PostNL heeft zich naar eigen zeggen maximaal ingespannen om iedereen een passend voorstel te doen. Voor duizenden Sandd-postbezorgers is dat ook gelukt; zij gaan per 1 februari aan de slag bij PostNL. Voor bezorgers in dienst van bedrijven die voor Sandd werken zijn er veel vacatures bij PostNL beschikbaar. En dankzij de samenvoeging van de netwerken blijft er werk voor de medewerkers van sociale werkplaatsen overal in Nederland. ‘Zonder consolidatie was de werkgelegenheid in de postsector alleen maar verder onder druk komen te staan, doordat het postvolume jaarlijks blijft krimpen met ongeveer 10 procent,’ aldus het bedrijf.

PostNL erkent dat er ook bezorgers in dienst van Sandd zijn die geen gebruik willen maken van het aanbod. Voor hen is hulp bij het vinden van een baan elders beschikbaar, en is er een goede sociale regeling afgesproken met de ondernemingsraad van Sandd.

Zo worden er op korte termijn banenmarkten georganiseerd voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

In de loop van februari komen er meer details over de aantallen mensen die van Sandd overstappen naar PostNL.

Bron: Emerce