LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

25
feb

De VGP zoekt een nieuwe voorzitter!

In verband met het vertrek van haar huidige voorzitter is de VGP op zoek naar een voorzitter (v/m).

De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is in 2006 opgericht als collectief belangenbehartiger voor groot-zakelijke postverzenders, met onderscheid in de ledencategorieën ‘Eindgebruiker’ en ‘Intermediair’.

De leden van de VGP zijn verantwoordelijk voor circa een kwart van de totale geadresseerde postmarkt in Nederland.

Het initiële hoofddoel van de VGP, te weten het in stand houden van voldoende concurrentie op de postmarkt, is met de recente overname van Sandd door PostNL niet langer relevant. In de nieuw ontstane situatie is collectieve behartiging van de belangen van de leden echter van groter belang dan ooit. Daarnaast streeft de VGP naar het delen van kennis tussen de leden op het gebied van post en pakketten.

De focus van de VGP richt zich op fysieke brief- en pakketpost (de zogenaamde brede bezorgmarkt), zonder de ogen te sluiten voor innovatieve ontwikkelingen en de effecten daarvan in het fysieke bezorgproces.

Hieronder staat de vacaturetekst.

Schriftelijke sollicitaties kunnen tot vrijdag 20 maart a.s. worden gericht aan het secretariaat van de VGP, t.a.v. Adriana Kegley, via e-mailadres info@vgpnl.nl.

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de vice-voorzitter van het VGP-bestuur, Jan-willem Roelofs, telefoon: 06-22930931; e-mailadres: janwillemroelofs@mailstreet.nl

Uit de leden en het bestuur zal een sollicitatiecommissie worden gevormd. De uiteindelijke benoeming gebeurt door de Algemene Ledenvergadering van de VGP op voordracht van het bestuur.

Bron: VGP


Gerelateerde artikelen