LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

10
nov

DHL stelt verwachtingen bij

Bezorger DHL levert dit jaar aanzienlijk meer pakketjes dan verwacht. Het bedrijf gaat er dan ook vanuit dat dit terug te zien is in het brutoresultaat, dat naar boven wordt bijgesteld.

Het brutoresultaat (EBIT) van de groep komt nu naar verwachting tussen de 4,1 en 4,4 miljard euro uit. In eerste instantie was de verwachting dat dat bedrag tussen de 3,5 en 3,8 miljard zou uitkomen.

DHL kan zijn verwachtingen opschroeven omdat het aantal bezorgde pakketjes toeneemt vanwege de covid-19-pandemie. Hierdoor zag DHL de groepsomzet in het derde kwartaal met 4,4 procent toenemen naar 16,2 miljard. De Express-divisie groeide met 14,6 miljard. Het brutoresultaat steeg in dat kwartaal met bijna de helft naar 1,4 miljard.

Ceo Frank Appel: ‘We hadden een succesvol derde kwartaal en realiseerden verbeteringen in omzet, EBIT en cashflow, dankzij onze 550.000 medewerkers wereldwijd en ons uitstekende portfolio van logistieke oplossingen voor e-commerce waarvan zowel kleine als grote klanten profiteren.’

Bron: Twinkle