LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

24
dec

14 miljoen kaartjes en 1,7 miljoen pakketten bij PostNL

Nederland zit op slot, bijna iedereen zit thuis en dat net voor de feestdagen. Voor PostNL zijn het normaal in deze periode al drukke tijden maar nu is het helemaal bijna niet bij te houden, zeker nu alle niet-noodzakelijke winkels gesloten zijn. Iedereen bestelt nu echt alles online omdat funshoppen niet mogelijk is tot zeker 19 januari. Ook sturen mensen elkaar veel meer kaartjes en brieven in deze barre coronatijden, een soort groet door de brievenbus.

Resi Becker, directeur Mail Nederland van PostNL: “Veel mensen willen elkaar een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. We zijn er trots op dat we daaraan kunnen bijdragen en doen dat met veel plezier. 30.000 collega’s werken elke dag hard aan het ophalen, sorteren, voorbereiden en bezorgen van heel veel post. We doen er alles aan om elke dag opnieuw miljoenen kaarten en brieven op de mat te laten vallen, soms gebeurt dat misschien iets later door de drukte.”

PostNL meldt op hun website dat ze sinds de Lock down in Nederland meer dan veertien miljoen kaarten en brieven en 1,7 miljoen pakketten per dag bij de mensen thuisbezorgen. Dit zijn onvoorstelbare hoeveelheden, en dat is meer dan het dubbele van een gemiddelde dag bij PostNL. Het is een drukte van jewelste en overal zie je van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de busjes van PostNL rijden, volgeladen met pakketjes. Ook de bezorgers op de fiets zie je overal in de straten druk zijn met post bezorgen. Om dit proces allemaal goed draaiende te houden heeft PostNL twee extra bezorgdagen ingezet en extra brievenbuslichtingen op zondag ingezet en alle postsorteercentra zijn op zondag ook open en er wordt ook langer gewerkt.

Bron: Pitane blue