LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

07
jan

VGP-lid Pondres is winnaar van Tilburgse ondernemersprijs BORT

VGP-lid van het eerst uur, Pondres, is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen tijdens de uitreiking van de BORT-prijs, een prijs die een beloning vormt voor goed ondernemerschap, maar wel met een sterk maatschappelijk accent. Wethouder Berend de Vries was verantwoordelijk voor het uitdelen van de onderscheiding.

Bij het uitkiezen van een winnaar is onder meer gekeken naar regionale binding, maatschappelijke betrokkenheid, innovativiteit, visie op de toekomst en crisisbestendigheid. Pondres scoorde vooral hoog vanwege de sterke transformatie die het bedrijf heeft ingezet: de omslag van fysiek naar digitaal in de dienstverlening naar haar klanten. Dat ging gepaard met de aanstelling van een nieuwe, jonge directie en flinke investeringen in automatisering. Het resultaat: een forse groei van de omzet. Ook het sociaal beleid met ruimte voor instroom van jongeren en van medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt maakte indruk op de jury.

Pondres, dat zich richt op klantcommunicatie en distributie, nam het in de strijd voor de BORT-prijs op tegen Leseman Car Care en Vollenhoven Olie.

Bron: Brabants Dagblad