LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

Pakketvervoerders

De informatie is afkomstig van de genoemde bedrijven zelf en valt daarom niet onder de verantwoordelijkheid van de VGP.

 

DHL

dhl-express.jpg

DHL Parcel Benelux legt zich met ruim 6.000 medewerkers toe op pakketvervoer in e-commerce. Ook richten zij zich op palletvervoer, waarmee ze marktleider zijn in de Benelux.
In Strategy 2020, de strategie van het moederconcern Deutsche Post DHL, is het verkrijgen van een toppositie in consumentbelevering vanuit e-commerce een speerpunt van beleid.
In de jaren tachtig werd Selektvracht opgericht als specialist in wat toen nog de postorderbranche heette. Inmiddels  is de naam Selektvracht vervangen door DHL Parcel. 

www.dhlparcel.nl

 

DPD Pakketservice

 

dpd-logo.jpg

 

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Naar eigen zeggen zijn zij deskundig op onze eigen nationale markt. DPD Pakketservice maakt deel uit van de internationale DPDgroup. Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD, of het nu gaat om communicatie met hun klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn zij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.

www.dpd.com/nl

 

GLS-Netherlands

 

gls-logo.png

 

"Quality Leader" in de Europese pakketlogistiek is waar het allemaal om draait. GLS, General Logistics Systems B.V. (gezeteld in Amsterdam) werd eind 1999 opgericht. Vandaag de dag biedt GLS betrouwbare pakketdiensten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistiek en expresdiensten voor 220.000 klanten door heel Europa, verspreid over 35 landen, met een netwerk van dochterondernemingen en partnerbedrijven.
GLS beschikt over 31 overslagpunten en 645 depots verspreid door heel Europa. Elke dag zijn 17.800 voertuigen op weg voor GLS. 

www.gls-netherlands.com

 

Kiala

 

kiala.jpg

 

Kiala biedt diensten voor het leveren en terugsturen van pakketten in leveringspunten aan als alternatief voor thuislevering.
Een uniek en innovatief technologisch platform automatiseert alle stappen van de leveringscyclus.
Met meer dan 1.500 afhaalpunten in de Benelux, telt het Europese netwerk van Kiala vandaag 6.700 Kiala Punten en meer dan 1.000 Kiala Click & Collect Punten verdeeld over vijf Europese landen (Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland en Spanje).
Sinds februari 2012 maakt Kiala deel uit van de UPS-groep.

www.kiala.nl

 

TNT

 

tnt-logo.jpg

TNT is de toonaangevende leverancier van wereldwijde koerier- en expresdiensten voor de zakelijke markt. Zij zorgen ervoor dat uw documenten, pakjes en vracht veilig en op tijd worden bezorgd.
Centraal in hun werkwijze staan investeren in medewerkers en focussen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Zo garanderen zij optimale dienstverlening en doen ze waar ze voor staan.

www.tnt.com