LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

Pakketvervoerders

De informatie is afkomstig van de genoemde bedrijven zelf en valt daarom niet onder de verantwoordelijkheid van de VGP.

 

DHL

dhl.png

DHL biedt klanten expertise in internationale express, lucht – en zeevracht, transport via de weg en het spoor, contractlogistiek en internationale postdiensten. Het wereldwijde netwerk omspant meer dan 220 landen met 275.000 medewerkers. Kwaliteit, service, en kennis van de lokale markt zijn gericht op het voorzien in behoeften in de gehele distributieketen. De onderdelen van DHL leveren in toenemende mate logistieke diensten op het vlak van e-commerce. Deze omvatten internationaal vervoer, douanediensten, opslag, webshopontwerp en –hosting, ordermanagement, verpakken en verzenden, financiële diensten, retourmogelijkheden en customer service.
DHL neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door zich in te zetten voor klimaatbeheer, rampenbestrijding en onderwijs. DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL. De groep boekte in 2011 een omzet van meer dan 53 miljard euro.

www.dhl.nl

 

DPD

dpd-logo.jpg

 DPDgroup is de op één na grootste internationale pakketservice in Europa. DPDgroup combineert innovatieve technologie met lokale kennis tot een flexibele en gebruikersvriendelijke service voor zowel verzenders als shoppers. Met haar toonaangevende Predict service stelt DPDgroup het gemak van de klant voorop door hen nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Klanten worden in detail geïnformeerd over het tijdvak van één uur waarin bezorging plaatsvindt.

Met meer dan 75.000 deskundige bezorgers en een netwerk van meer dan 42.000 Pickup punten, laat DPDgroup dagelijks 5,2 miljoen pakketten bezorgen via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup is de pakketexpert van GeoPost, die in 2018 een omzet van € 7,3 miljard noteerde. GeoPost is onderdeel van Le Groupe La Poste

www.dpd.nl

 

Fedex

fedex.png

FedEx Express is ‘s werelds grootste express transportbedrijf dat snel en betrouwbaar levert in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx Express beschikt over een wereldwijd lucht-en-grond netwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden op een afgesproken datum en tijdstip, en dit tegen een geld-terug-garantie.
In 2016 neemt FedEx Express TNT over, ter versterking van het Europese wegennetwerk van FedEx Express en om het bereik in Europa uit te breiden.

www.fedex.com/nl

 


GLS-Netherlands

 

gls-logo.png

 

GLS Netherlands is een dochteronderneming van General Logistics Systems B.V., Amsterdam (GLS). GLS verzorgt voor meer dan 200.000 klanten betrouwbare, hoogwaardige pakketdiensten en daarnaast expres- en logistiekdiensten. Bovendien vervoert GLS in de Benelux pallets en stukgoederen via een geïntegreerd netwerk en in andere regio’s in Europa via geselecteerde partners. “Nummer 1 in de pakketlogistiek als het om kwaliteit gaat”, dat is het motto van GLS. De GLS Group is met eigen bedrijven en netwerk partners aanwezig in 45 landen en is via samenwerkingscontracten verbonden met de hele wereld. Het netwerk voor wegvervoer maakt GLS tot een van de meest vooraanstaande pakketdienstverleners van Europa. De Group is daarnaast actief in Canada en aan de westkust van de Verenigde Staten. GLS beschikt over circa 70 centrale overslagplaatsen en circa 1.400 depots en agentschappen. Dagelijks worden circa 19.000 medewerkers, circa 26.000 bestelauto’s en circa 3.500 trucks ingezet. In 2018/19 vervoerde GLS 634 miljoen pakketten en behaalde de Group een omzet van 3,3 miljard euro. 

www.gls-group.eu

 

postnl

postnl(3).jpgWe zijn de bezorgers van iedereen. We bezorgen dagelijks pakketten. Op een doordeweekse dag zijn dat in de Benelux gemiddeld 900.000 pakketten.

www.postnl.nl

 

 

ups

 ups-logo.jpg

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn we tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.
Het hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten; de onderneming is actief in ruim 220 landen en regio's in de hele wereld.

www.ups.com/nl