LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

Postvervoerbedrijven in Nederland

De informatie is afkomstig van de genoemde bedrijven zelf en valt daarom niet onder de verantwoordelijkheid van de VGP.

Businesspost

businesspost.jpg

Business Post is een organisatie van samenwerkende postbedrijven in heel Nederland. Het is begonnen als een samenwerking tussen SW-bedrijven, maar inmiddels zijn er ook commerciële postbedrijven actief binnen Business Post. Het gezamelijke doel is om met deze samenwerking een dekkend landelijk netwerk te hebben, om op die manier op te kunnen boksen tegen de grote marktpartijen (zoals PostNL) en eerlijke concurrentie mogelijk te maken.

Daarnaast staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Business Post werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers hebben vaak een lange termijn visie en hebben baat bij een stabiele toekomst en een bijbehorende stabiele werkomgeving. Zij voelen zich als postbezorger nog verbonden met hun eigen bezorggebied, eigenlijk de postbodes zoals we die kennen van vroeger.

Door de samenwerking die Business Post is, is het mogelijk om onze klanten in heel Nederland een goede kwaliteit te bieden, waarbij ze het MVO ondersteunen en bovendien een eerlijke prijs krijgen voor hun post en pakketten.

www.businesspost.nu

 

Cycloon Post

cycloon-logo-vierkant.jpg

Cycloon is dé groene en sociale bezorgexpert. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen zij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van hun mensen vinden zij minstens zo belangrijk! Daarom bieden zij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te kunnen groeien. Cycloon staat voor snelle levering, verrassend scherpe prijzen en maatschappelijke impact. Samen fietsen we de wereld mooier!

www.cycloon.eu 

 

Intrapost

intrapost.png


Intrapost verzorgt dagelijks de totale postafhandeling voor zowel grote als kleine bedrijven. Met hun totaalconcept richten zij zich op het collecteren, sorteren en bezorgen van post en pakketten binnen Nederland, in Europa èn wereldwijd.

www.intrapost.nl 

 

PostNL

postnl.jpg

“Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Al ruim 220 jaar bezorgen we bijzondere momenten. We willen de favoriete bezorger zijn door het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om pakketten en post te verzenden en te ontvangen. We vernieuwen door moderne logistiek, digitale toepassingen en communicatiekanalen te combineren. Elke dag kijken we hoe het beter kan. Van de PostNL-app en de postzegelcode tot duurzaam vervoer en stadslogistiek. Met 38.000 collega’s staan we midden in de samenleving. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 800.000 pakketten en 7 miljoen brieven. “
PostNL N.V. is een beursgenoteerd bedrijf met een omzet van €2,8 miljard in 2018, waarvan 48% afkomstig uit e-commerce activiteiten.

www.postnl.nl

 

Royal Mail Netherlands

logo-rm-netherlands.png

RM Netherlands is in 1999 opgericht door Royal Mail. Sinds 2005 is RM zelfstandig actief op de wereldwijde postmarkt.
In hun 6700 m2 geautomatiseerde sorteercentrum in Waddinxveen verwerken zij alle nationale en internationale poststromen, pakketten en direct mail.
Voor zowel Nederlandse als internationale klanten is RM de specialist bij uitstek. RM werkt continu aan verdere optimalisering van al deze stromen.

www.rm-nl.nl