LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

Postvervoerbedrijven in Nederland

De informatie is afkomstig van de genoemde bedrijven zelf en valt daarom niet onder de verantwoordelijkheid van de VGP.

Businesspost

 

businesspost.jpg

 

Businesspost is het eerste en enige nieuwe nationaal actieve postbedrijf dat na het vrijkomen van de Nederlandse postmarkt op 1 april 2009 is ontstaan.
Businesspost beschikt in Nederland over 30 regionale vestigingen die nauw samenwerken o.a. door post uit te wisselen.
Elke vestiging van Businesspost bezorgt minimaal 5 dagen per week op de werkdag na ontvangst van de post. Voor post buiten het eigen bezorggebied geldt ook een overkomstduur van 24 uur.
Businesspost neemt bij haar klanten dagelijks alle post mee en zorgt dat deze op tijd op de juiste plaats wordt bezorgd tegen zo laag mogelijke kosten. Dat geldt ook voor buitenlandse bestemmingen, aangetekende stukken en pakketten.

Businesspost heeft nu een landelijk netwerk om in het hele land post voor postbussen binnen 12 uur in de postbussen van PostNL te bezorgen.

www.businesspost.nu

 

Cycloon Post

cycloon-logo-vierkant.jpg

 

Cycloon Post is een full service postbedrijf met 650 medewerkers dat voor duizenden klanten, waaronder vele gemeentes, de dagelijks post verwerkt (24-uurspost, mailingen, huis aan huis enz.). Alle handelingen in het postbedrijf (sorteren, frankeren, bezorgen) worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cycloon is lid van Business Post. Alle post die geadresseerd is buiten het eigen bezorggebied wordt uitgewisseld met partners van Business Post. Het bedrijf kent 21 postvestigingen en 7 fietskoeriersvestigingen verspreid over het hele land. De duurzaamheid van het bedrijf blijkt uit het fiets en- wagenpark. Een kleine 500 fietsen (postfietsen, trikes, bullitts, en koeriersfietsen) ten opzichte van zo’n 70 auto’s waaronder verreweg de meeste op groengas.

www.cycloon.eu 

 

Intrapost

intrapost.png


Intrapost verzorgt dagelijks de totale postafhandeling voor zowel grote als kleine bedrijven. Met hun totaalconcept richten zij zich op het collecteren, sorteren en bezorgen van post en pakketten binnen Nederland, in Europa èn wereldwijd.

www.intrapost.nl 

 

PostNL

postnl.jpg

PostNL is als post- en pakkettenbedrijf marktleider in de Benelux, en beschikt daarnaast over post- en pakketnetwerken in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Spring Global Mail voorziet zakelijke klanten van oplossingen met cross-border post, pakketten en pakjes.
PostNL moet in Nederland de Universele Postdienst (UPD) uitvoeren. Op basis van de UPD zijn zij verplicht vijf dagen per week post te bezorgen met een minimum bezorgkwaliteit van 95 procent.

www.postnl.nl

 

Royal Mail Netherlands

 

logo-rm-netherlands.png

 

RM Netherlands is in 1999 opgericht door Royal Mail. Sinds 2005 is RM zelfstandig actief op de wereldwijde postmarkt.
In hun 6700 m2 geautomatiseerde sorteercentrum in Waddinxveen verwerken zij alle nationale en internationale poststromen, pakketten en direct mail.
Voor zowel Nederlandse als internationale klanten is RM de specialist bij uitstek. RM werkt continu aan verdere optimalisering van al deze stromen.

www.rm-nl.nl

 

Sandd

sandd.png

Sandd is een bedrijf dat met een groeiend marktaandeel van inmiddels 22% niet alleen ruim 750 miljoen poststukken per jaar verwerkt, maar zich tevens heeft ontwikkeld tot marketingpartner van zeer gerenommeerde bedrijven. Voor deze business to business-markt ontwikkelt Sandd producten, variërend van slimme logistieke oplossingen tot tools die doelgroepen vinden voor bestaande en nieuwe producten en diensten. Sandd helpt hiermee bedrijven grote groepen consumenten te bereiken en in beweging te brengen.
Met een bijzondere inzet van zeer gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt aan een optimale dienstverlening, gericht op de klant én op de klant van de klant.

www.sandd.nl

 

Van Straaten Post

 

vanstraaten-logo.jpg

 

Als full-service postbedrijf verzorgen zij voor organisaties het totale post- en mailingtraject. Eén vast contactpersoon voor alle vragen, één adres voor alle diensten. Van Straaten Post biedt de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings.
In de huidige veranderende postmarkt waarin de hoeveelheid post jaarlijks afneemt, prijzen stijgen en er jaren lang één postbedrijf is geweest wil Van Straaten Post organisaties volledig ontzorgen op het gebied van post en pakketten op betaalbare, duurzame en klantgerichte manier, waarbij zij streven naar de beste bezorgkwaliteit door optimale aandacht voor postbezorgers op een maatschappelijk verantwoorde manier.

www.vanstraatenpost.nl