LEDEN LOGIN
LEDEN LOGIN
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

wachtwoord wijzigen / vergeten?

Leden-testimonia

Bastiaan Hogeweg"De Nationale Postcode Loterij is sinds 2013 lid van de Vereniging Grootgebruikers Postdiensten. Voor de loterijen is post een belangrijke manier om (nieuwe) deelnemers te bereiken. De rol van VGP mag niet onderschat worden, nu de postmarkt een monopolie is geworden. Het continue kwaliteitsonderzoek en het delen van kennis over de eigen postbezorging geeft de VGP-leden een sterkere positie richting PostNL."

Bastiaan Hogeweg
Teamleider Inkoop Prijzen en Media,
Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, BankGiro Loterij

 

+++++++++++++++++

 

Ludo Verhiel"Pondres is vanaf de oprichting van de VGP lid van de vereniging. We kennen de postale markt dan ook als geen ander. Dankzij onze kennis en expertise, maar ook onze onafhankelijkheid op het gebied van distributie, zijn we in staat om veel kosten te besparen voor onze opdrachtgevers.

Het lidmaatschap van de VGP is belangrijk voor Pondres: het helpt ons onze kennis op peil te houden, inzicht te krijgen in de kwaliteit van de huidige postdistributeur en informatie uit te wisselen met andere leden. Zo kunnen we onze opdrachtgevers de beste services op Print & Mail-gebied blijven bieden."

Ludo Verhiel
Business Consultant bij Pondres

 

+++++++++++++++++

 

Kees van Hees"CZ is vanaf de oprichting in 2016 lid van de VGP.
Het VGP-lidmaatschap is de ideale manier om op de hoogte te blijven van hoe de postmarkt beweegt en zich ontwikkelt. Nu PostNL weer monopolist is op de postmarkt is de importantie van een belangenvereniging zoals de VGP extra groot. 
Ook digitale communicatie wint steeds meer terrein ten koste van fysieke post. Het geeft ons de mogelijkheid en gelegenheid om met andere grote postverzenders in contact te komen om kennis en informatie uit te wisselen en op peil te houden. Daarnaast komen er met de thematafels interessante onderwerpen ter sprake, zoals ‘transparante voorwaarden’ en ‘kwaliteit van de postbezorging."

Kees van Hees
Leveranciersmanager bij CZ